The Long Dark

The Long Dark

Čeština do hry The Long Dark
Muze te mi nekdo pomoct nebo poradit reseni?
No predem dekuji za cestinu do tehle uzasne hry,ale chci se vas co hru vlastnite a hrajete zeptat na 4 vcelku pro mne zavazne vecy a jestli nekdo mi bude moci poradit nebo co mam skara delat abych to vyresil.1-po zmacknuti F12 v kazde jine hre na stemu delam fotky v tehle hre mi to proste nefunguje 2-pri nastaveni FPS ukazateli stemu je stejne nevidim,pri ostatnich hrach se mi zobrazuji 3-Slept in a bearskin bedroll while wearing a wolfskin coat, deerskin boots, and rabbitskin mittens.
Vyspi se ve spacáku z medvědí kožešiny, zatímco jsi oblečený do kabátu z vlčí kožešiny, bot z jelenice a rukavic z králiží kožešiny.Tenhle archim mi nejde ikdyz vsecho uz mam a to nemluvim ze mi ve hre nezobrazuje to kdyz nejaky archiv ziskam zjistim az v aktivitach na stemu. a za 4-Jak ziskam archiv jmenem Exploration game?To musim najit vsechny lokace v tech dvou mapach co jsou od zacatku hry nebo je dotoho pridana i ta nova lokace?Predem dekuji za reakce a za help :)
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Daniel D.  [developer] 28 Jun, 2015 @ 7:02am 
Dobrý den, odpovědi na Vaše dotazy jsou níže:
1. Snímky obrazovky se tvoří klávesou F9 nebo F10, ukládají se na plochu.
2. Ukazatel FPS ve hře funguje. Pravděpodobně máte vypnutou volbu "Povolit komunitu služby Steam ve hře". Ve Steamu pravým tlačítkem myši na hru, pak Vlastnosti.
3. Zobrazení achievementů se vyřeší, pokud provedete předchozí bod.
4. Exploration game získáte po splnění následujícího: "Navštiv každou vnitřní lokaci na tajemném jezeře a pobřežní dálnici (během jedné hry)."
=GMR=Blad.CZE 28 Jun, 2015 @ 3:03pm 
No pridal jsem si vas do pratel jen kvuli tomu,ze bych svami chtel poresit to co jsem tu psal.Ono je to fajn,ze jste zareagoval,ale mne to moc nepomohlo a chtel bych to svami poresit soukromne pokud by to slo a ne pres diskuzy!Mame i tsko nebo treba skype,protoze ja uznavam spise primou komunikacy nez pisemnou jen abyste vedel :) Takze budu rad pokud si mne potvrdite,ale klidne to muzem vyresit i pisemne :)
Daniel D.  [developer] 29 Jun, 2015 @ 10:43am 
Originally posted by =GMR=*siki*Blad.CZE:
No pridal jsem si vas do pratel jen kvuli tomu,ze bych svami chtel poresit to co jsem tu psal.Ono je to fajn,ze jste zareagoval,ale mne to moc nepomohlo a chtel bych to svami poresit soukromne pokud by to slo a ne pres diskuzy!Mame i tsko nebo treba skype,protoze ja uznavam spise primou komunikacy nez pisemnou jen abyste vedel :) Takze budu rad pokud si mne potvrdite,ale klidne to muzem vyresit i pisemne :)
Dobrý den. Pokud je možné, pište do diskuse, aby i ostatní s podobným problémem měli přístup k informacím ohledně jeho řešení. V opačném případě můžete napsat na oficiální email této češtiny.
=GMR=Blad.CZE 1 Jul, 2015 @ 2:18pm 
Exploration game získáte po splnění následujícího: "Navštiv každou vnitřní lokaci na tajemném jezeře a pobřežní dálnici (během jedné hry).No fajn ten archiv chapu je to,ale ovlivneno tim ze musim vsechny ty vnitrni lokace do kterych se pocitaji i automobily co jsem zjistil prohledat v jedne hre jako ze nesmim umrit to je jasne,ale ted to chapu tak jako,ze musim aniz buch hru ukoncil a na druhy den treba pokracoval s aktualni ulozene pozice?Takze ty lokace musim prozkoumat na jeden zatah?
Daniel D.  [developer] 2 Jul, 2015 @ 12:25am 
Originally posted by =GMR=*siki*Blad.CZE:
Exploration game získáte po splnění následujícího: "Navštiv každou vnitřní lokaci na tajemném jezeře a pobřežní dálnici (během jedné hry).No fajn ten archiv chapu je to,ale ovlivneno tim ze musim vsechny ty vnitrni lokace do kterych se pocitaji i automobily co jsem zjistil prohledat v jedne hre jako ze nesmim umrit to je jasne,ale ted to chapu tak jako,ze musim aniz buch hru ukoncil a na druhy den treba pokracoval s aktualni ulozene pozice?Takze ty lokace musim prozkoumat na jeden zatah?
Jednou hrou se myslí jeden život. Nezáleží, jestli hru na nějakou dobu opustíte.
=GMR=Blad.CZE 2 Jul, 2015 @ 2:20am 
Ok fajn ale mam prolezenou map krizem krazem a porad nic a tajne bunkry se pry do toho nepocitaji nejaka lepsi map by se hodila nez to co je na netu :)
kuryr33 19 Oct, 2020 @ 10:31pm 
ahoj potřebuji poradit chtěl sem si zahrát The Long Dark ale jak se dostanu na začátku ke stolu kde hraji karty tak jak se postaví ta postava tak mi nic nefunguje, pohyb myši chůze ani klávesnice , jen fotky mohu pořizovat a to je vše. Dokáže mi někdo poradit?
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 1530 50