Total War: ATTILA

Total War: ATTILA

Medieval Kingdoms 1212 AD Models Pack 8
Padrino 12 Jan, 2022 @ 1:32pm
oyundan atma sorunu !!!
Son güncellemeyle beraber moda girdiğimde turu sonlandırınca hiçbir hata vermeden oyun kendiliğinden kapanıyor modu silip yükledim düzelmedi oyunu silip yükledim gene düzelmedi ekran kartını güncelledim gene düzelmedi ne yaptıysam olmadı oyun sürekli turu sonlandırınca kapanıyor çözümü nedir bilen biri yardımcı olabilirmi ???!!!!!
< >
Showing 1-12 of 12 comments
Ogi 13 Jan, 2022 @ 2:25am 
oyunu atma sorunu düzeltebildinmi türkçe ise onu ingilizce yap dostum benim bildiğim tek çözüm bu
Padrino 13 Jan, 2022 @ 2:31am 
Dostum dil ingilizce onda sıkıntı yok fakat daha 2 3 gün öncesine kadar sorunsuz oynuyordum 2 gün önceki güncellemeyle beraber oyunu açıyordu fakat tur sonlandırınca kapanıyor bu günki güncellemeyle tamamen açılmadan hata vermeye başladı nasıl çözücem bilmiyorum??
Ogi 13 Jan, 2022 @ 2:34am 
aynı sorunu şuan bende yaşıyorum ne yaptısam düzeltemedim internettede herhangibi çözüm yolu yok formlarda falan da baktım
Padrino 13 Jan, 2022 @ 2:37am 
vfs error: cloud not load the mods diye bir hata verip kapatıyor bende her yere baktım çözümü yok sanırım tekrardan güncelleme yapmaları gerekli bende şuan oyun açılmada açılmıyor sendede öylemi
Last edited by Padrino; 13 Jan, 2022 @ 2:39am
efendigibiyim 21 Jan, 2022 @ 12:01pm 
save dosyalarını sil
Padrino 21 Jan, 2022 @ 1:09pm 
knk silince ne değişecek sıfırdan oyun açıcam 30 tur sonra oda aynı oluyor oyundan atıyor bir süre sonra
CVOUDAS 1 Feb, 2022 @ 10:53am 
Greeks ♥♥♥♥ turks in a matter of days! mongol rats XD
Padrino 2 Feb, 2022 @ 1:10pm 
Didn't your grandfather drown while swimming, man?? ahh right your grandfather is not greek anymore he is turkish XD
georider 7 Feb, 2022 @ 1:18pm 
Hello lads those posting are insulting and expands the hate , but what to expect from you while i read all those. Problem is not those people around globe who knows how to swim ,also knowing to be humans and learn history , study history and not hate and expand hatery from history. Real problem is those ignoring swimming , ignoring to learn and keep on , stay with that , at the end examples are vast and keep continuing
georider 7 Feb, 2022 @ 1:20pm 
To save you to seek , I am Hellen and I know swim , do you know how to swim mate ?? because also Odysseous was Hellen and knew how to swim , in addition to others that never learn swimming and only knows to copy history and reveal it as their own :easternromanempire:
Lmfao at these illiterate boy loving Greeks popping into this thread like ♥♥♥♥ out of a torn trouser.
What on earth are you on about you ♥♥♥♥♥♥♥ ? This man is asking for help about crashing problems and you are talking about god knows what.
Last edited by Stronghold Scribe ☦; 14 Apr, 2022 @ 11:17am
MAXIMUS FC 22 May, 2022 @ 2:55am 
beyler bende mod aktif ama oyuna girince normal attilla açılıyor. Mod aktif ama aktif değil gibi yani. Özel bir ayar mı yapacağım abone olduktan sonra.
< >
Showing 1-12 of 12 comments
Per page: 1530 50